SERVEIS

Assessorament nutricional

Des de FFTTEE volem oferir als nostres jugadors/es el millor assessorament nutricional esportiu. Per això comptem amb la col·laboració de Nutrición Selecta, una empresa especialitzada en nutrició esportiva, que s’encarregarà d’assessorar els nens/esde 7 a 18 anys realitzant les respectives proves i oferint un servei d’orientació nutricionalals pares. 

Psicòloga infantil

Tenim molt clar que el suport psicològic en l’àmbit esportiu és de vital importància pera la correcta progressió esportiva dels jugadors. Per això oferirem aquets tipus de serveipersonalitzat als nens/es que ho necessitin. Comptem amb la col·laboració del servei depsicologia d’Andrea Múria. 

Representacio agents FIFA

Representació Agents FIFA

Disposem d’un acord amb Joseba Díaz i José Manuel Gregorio, representants de la FIFA titulats. Actualment representen diversos jugadors de primera i de segona divisió. Ells van ser els encarregats de gestionar l’operació de traspàs de Cesc Fàbregas, del Barça a l’Arsenal. 

Conveni de col·laboració EUSES T.E.

Conveni de col·laboració EUSES T.E.

Comptem amb un acord de col·laboració amb l’Escola Universitària EUSES de les Terres de l’Ebre per a poder tenir alumnes en període formatiu i que puguin completar els estudis junt amb els nostres professionals, amb l’opció de formar part del projecte en un futur. 

fisioterapia futbol formatiu TTEE

Servei de fisioteràpia

Els jugadors comptaran amb els serveis d’un fisioterapeuta que els ajudarà amb el diagnòstic de lesions, els dissenyarà pautes de recuperació específiques segons el tipus de lesió, els proporcionarà exercicis per prevenir possibles lesions, etc. El servei de fisioteràpia es durà a terme a les mateixes instal·lacions esportives en horaris d’entrenaments

Servei Escolar amb Professorat Qualificat

Per tal de poder compaginar els horaris d’entrenament dels nens i nenes amb els horaris dels pares i mares, el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, posarà a disposició dels menors una sala equipada amb un professor qualificat per què els pugui ajudar amb els deures mentre esperen l’hora d’entrenament.

FFTTEE es molt conscient que la pràctica del futbol en cap cas ha de ser un impedimentper l’evolució acadèmica dels fills i filles. En tot el procés de formació, els resultats acadèmics seran un factor important. 

Contracte Vinculacio amb RCDE

Contracte de vinculació Espanyol amb R.C.D

Futbol Formatiu Terres de l’Ebre ha signat un acord de col·laboració amb el R.C.D Espanyol en el marc del futbol base formatiu de joves jugadors mitjançant el qual ambdues parts aprofitaran les seves respectives sinèrgies a efectes de desenvolupar, millorar i/o perfeccionar la metodologia de treball de ambdós clubs.