SERVEIS

Assessorament nutricional

Assessorament
nutricional

Oferim un servei de nutrició gràcies a l’assessorament de l’empresa “Nutrició Selecta” d’Elx, que s’encarrega de realitzar assessorament al nens i nenes de 5 a 18 anys, a més de la implantació de xerrades orientatives per als pares.

Psicologa Infantil

Psicòloga
infantil

Des de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre creiem que el suport a nivell psicològic en l’àmbit esportiu és essencial per a la progressió esportiva dels jugadors. Oferim aquest servei amb col·laboració del servei de psicologia d’Andrea Muria.

Representacio agents FIFA

Representació Agents
FIFA

Des de Futbol Formatiu, disposem d’un acord amb Joseba Díaz i José Manuel Gregorio, representants FIFA titulats i encarregats de gestionar l’operació de traspàs de Cesc Fàbregas del Barça a l’Arsenal. En aquest moment, representen diversos jugadors de primera i segona divisió.

Conveni de col·laboració EUSES T.E.

Conveni de col·laboració
EUSES T.E.

Comptem amb un acord de col·laboració amb l’Escola Universitària EUSES de les Terres de l’Ebre per a poder tenir alumnes en període formatiu i que puguin completar els estudis junt amb els nostres professionals, amb l’opció de formar part del projecte en un futur.

Captura de pantalla 2021-01-11 a las 14.45.43

Servei Escolar amb
Professorat Qualificat

Sabem el difícil que resulta per als pares i mares compaginar horaris d’entrenaments dels seus fills, per això, aportem una sala equipada amb un professor qualificat per a ajudar-los en tasques escolars mentre esperen l’hora d’entrenament, ja que creiem que la pràctica del futbol no ha de ser impediment per a la seva evolució acadèmica, i de la mateixa forma, en el procés de formació esportiva es tindran en compte els resultats acadèmics.

Contracte Vinculacio amb RCDE

Contracte de vinculació Espanyol
amb R.C.D

Disposem d’un contracte de vinculació amb el R.C.D. Español tenint la prioritat d’anar a provar els nostres jugadors directament la ciutat esportiva Daniel Jarque.