SERVEIS

Els nostres serveis

A dia d’avui, en un projecte serio i professional com és el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, s’han de donar uns serveis que son essencials: 

Assessorament nutricional

Assessorament Nutricional

Des de FFTTEE volem oferir als nostres jugadors/es el millor assessorament nutricional esportiu. Per això comptem amb la col·laboració de Nutrición Selecta, una empresa especialitzada en nutrició esportiva, que s’encarregarà d’assessorar els nens/esde 7 a 18 anys realitzant les respectives proves i oferint un servei d’orientació nutricionalals pares.
Psicòloga Infantil

Psicòloga infantil

Tenim molt clar que el suport psicològic en l’àmbit esportiu és de vital importància pera la correcta progressió esportiva dels jugadors. Per això oferirem aquets tipus de servei personalitzat als nens/es que ho necessitin. Comptem amb la col·laboració del servei depsicologia d’Andrea Múria

Representació Agents FIFA

Representació Agents FIFA

Disposem d’un acord amb Joseba Díaz i José Manuel Gregorio, representants de la FIFA titulats. Actualment representen diversos jugadors de primera i de segona divisió. Ells van ser els encarregats de gestionar l’operació de traspàs de Cesc Fàbregas, del Barça a l’Arsenal. 

Serveis de fisioterapia

Servei de fisioteràpia

Els jugadors comptaran amb els serveis d’un fisioterapeuta que els ajudarà amb el diagnòstic de lesions, els dissenyarà pautes de recuperació específiques segons el tipus de lesió, els proporcionarà exercicis per prevenir possibles lesions, etc. El servei de fisioteràpia es durà a terme a les mateixes instal·lacions esportives en horaris d’entrenaments

Servei Escolar

Servei Escolar amb Professorat Qualificat

Per tal de poder compaginar els horaris d’entrenament dels nens i nenes amb els horaris dels pares i mares, el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, posarà a disposició dels menors una sala equipada amb un professor qualificat per què els pugui ajudar amb els deures mentre esperen l’hora d’entrenament.

FFTTEE es molt conscient que la pràctica del futbol en cap cas ha de ser un impedimentper l’evolució acadèmica dels fills i filles. En tot el procés de formació, els resultats acadèmics seran un factor important. 

Contracte de vinculació Espanyol amb R.C.D

Futbol Formatiu Terres de l’Ebre ha signat un acord de col·laboració amb el R.C.D Espanyol en el marc del futbol base formatiu de joves jugadors mitjançant el qual ambdues parts aprofitaran les seves respectives sinèrgies a efectes de desenvolupar, millorar i/o perfeccionar la metodologia de treball de ambdós clubs. 

Treballem per arribar lluny?

Estàs a un sol clic de començar a millorar el teu nivell futbolístic