El Club


Com sorgeix Futbol Formatiu TTEE?

 

Aquest projecte neix d’una iniciativa de l’ex-jugador professional de futbol Edu Albacar i l’empresari J.J. Gilabert. Es va trobar la necessitat de que el futbol de les nostres terres donés un salt a nivell professional. També es va unir a aquest projecte Oriol Romeu, ja que ho va trobar molt interessant i necessari, en el qual intentaria aportar tota la seva experiència al club. Amb molt d’esforç i interès, el club de Futbol Formatiu es va fer realitat.

Però, qui som?

Som una escola formativa de futbol a les Terres de l’Ebre, que té l’objectiu d’oferir una formació esportiva, professionalitzada i d’alt nivell, i aportar una oportunitat de projecció d’un futur esportiu als jugadors de les Terres de l’Ebre.

+140
Jugadors
+100
Partits
+5
Trofeus
target

Missió

La nostra missió és implantar un model formatiu professionalitzat de futbol base, a través dels nostres valors d’educació, respecte, disciplina i humilitat. Això és el que ens defineix, i pensem que ha de prevaldre per sobre de les qualitats tècniques o tàctiques dels jugadors.

eye

Visió

Per aconseguir aquesta missió, des de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre s’implantarà un model de joc transversal a totes les categories, i facilitarà la transició dels jugadors en les seves etapes formatives. Així, aconseguirem que tots els equips adoptin un mateix sistema de joc, conceptes tàctics i filosofia.

soccer-player

Valors

El nostre objectiu prioritari és formar bones persones, gràcies a la creació i el manteniment d’hàbits i ambients saludables. Pensem que aquesta és l’equació per a formar bons jugadors amb professionalitat i disciplina, que puguin ser feliços i gaudir de cada moment fent el que més els agrada, l’esport.

Metodologia


Ho volem, ho fem!

 

La nostra prioritat com esmentada des de l’inici dels nostres objectius, és poder tenir una un club de formació on els xiquets/es tinguin una base sòlida de continguts tècnics, tàctics físics, psicològics i socials.

Que la metodologia implantada dintre del nostre club sigui uniforme des de categories, benjamins fins a Juvenils. Els hàbits saludables amb l’ajuda del preparador físic i els nutricionistes siguin prioritaris dintre de les famílies dels jugadors i jugadores.

De 6 a 8 anys

Objectiu a nivell humà: Introduir el respecte, als companys i adversaris, saber conviure amb els companys d’equip.

Objectiu a nivell tècnic/tàctic: Treballar la millora individual del jugador perquè són molt egocèntrics. Introducció al treball cooperatiu. Fomentar la creativitat del jugador. Desenvolupar la presa de decisions. Conèixer les regles del joc.

Objectius a nivell motriu: Millorar la coordinació.

De 9 a 12 anys

Objectiu a nivell humà: Aumentar les responsabilitats entre ells dintre de l’equip Ser participets del bon funcionament del grup i el compromis amb l’equip.

Objectiu a nivell tècnic/tàctic: Mantenir la millora individual. Aumentar el treball cooperatiu i realizar tasques amb resolución de problemes. Aumentar la cognició. Formació especialitzada del jugador dintre del joc.

Objectius a nivell motriu: Mantenir la coordinació i millorar la resistència

De 13 a 18 anys

Objectiu a nivell humà: Aportar devats i mantenir una bona cohesió de grup. Ser responsables i cuidadosos amb companys, adversaris, pares. Mantenir la confiança amb el grup.

Objectiu a nivell tècnic/tàctic: Aportar devats i mantenir una bona cohesió de grup. Ser responsables i cuidadosos amb companys, adversaris, pares. Mantenir la confiança amb el grup. Reforçar els coneixements tècnics/tàctics assolits amb les etapes anteriors. Formar el jugador en base al joc. Formació especialitzada del jugador en una o dues posicions.

Objectius a nivell motriu: Reforçar els treballs posturals (edats de creixement ràpid). Iniciació a treball de força i potència mantenir els treballs de resistència.


QUÈ APORTAT LA NOSTRA FORMACIÓ?

  • Benjamí campió de lliga i acents a categoría Preferent, temporada 2021-2022
  • Infantil B campió de lliga i acents a categoria 1a divisió, temporada 2021-2022
  • Infantil A campió de lliga i acents a categoría preferent, temporada 2021-2022


TRANFERÈNCIES TEMPORADA 2022-2023

  • Joel Martin – Club Gimnàstic de Tarragona categoria infantil divisió d’honor.
  • Alba – R.C.D Espanyol categoría infantil
  • Adriana Casanova – R.C.D Espanyol categoría infantil
  • Josep Gonzalvo – Levante Unión Deportiva categoría infantil divisió d’honor.

Instal·lacions

El Club

El nostre objectiu és oferir una formació esportiva, professionalitzada i d’alt nivell

EDU ALBACAR GALLEGO
DIRECTOR ESPORTIU

ORIOL ROMEU VIDAL
DIRECTOR TÈCNIC

JUAN JOSÉ GILABERT FRANCH
PRESIDENT

Entrenadors

Actualment estem confeccionant l’equip d’ajudants (entrenadors, fisios, etc.), un cop ho tinguem complet, els mostrarem dins l’STAFF.
Moltes gràcies!

BENJAMÍ A

Daniel Bel

Pau Subirats

BENJAMÍ B

JUDIT BORRAS

Biel Garriga

ALEVÍ A

david,cid_aleviA

David cid

Pau Poblet

Edgar Losada

ALEVÍ B

Josep Becerra

Kevin Leonardo

INFANTIL A

sergi_ventura_infantil

Sergi Ventura

Oriol Grarriga

INFANIL B

Fernando Crespo

Sandu Ojog

JUVENIL

Oliver-serrano_-1ent.Juvenil

Fernando Crespo

Pau Gonzalez

JUVENIL – FEMENÍ

Judit Borras

Biel Garriga

CADET

Joan-Miquel-Vilaplana_-Cadet

Joan Miquel Vilaplana

eric_preparador_físic

Eric Alarcón
PREPARADOR FÍSIC

Pau-Monllaó_fisio

Pau Monllao
FISIOTERAPEUTA

Jose-Ángel-Serrano_ent.porters

José Ángel
ENTRENADOR DE PORTERS

Judit-Borras_-benjami-B_JuvenilFemení

Judit Borras
COORDINADORA

pablo_auxilia_juvenil

Pablo Franch
COORDINACIÓ LOGÍSTICA

Yago-director-esportiu

Yago Aguilar
DIRECTOR ESPORTIU