El Club

Futbol Formatiu Terres de  l’Ebre  neix  de la iniciativa compartida entre l’ex-jugador professional de futbol Edu Albacar i l’empresari J.J. Gilabert.

En aquesta nova etapa, Edu Albacar exercirà com a director esportiu i serà l’encarregat de desenvolupar aquest nou projecte, que té com a objectiu donar a conèixer el Futbol Formatiu de les Terres de l’Ebre oferint una nova forma de formació esportiva, professionalitzada i de qualitat.

Era un projecte que no només els il·lusionava sinó que a més creien que era necessari per què el futbol de les nostres terres fes un salt important a nivell professional. Un cop es decideix tirar endavant amb aquest projecte, Edu Albacar decideix contactar amb ex-companys de professió de les Terres de l’Ebre, tots ells en actiu, per donar suport a aquest nou projecte.

És llavors quant Oriol Romeu, jugador professional del Southampton FC, de la Premier League, va mostrar el seu interès en formar part d’aquesta iniciativa que ja anava agafant forma. Com no podia ser d’una altra manera, el jugador d’ Ulldecona va passar a formar part del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre.

La idea central del projecte es basa en la creació d’una escola formativa de futbol a les Terres de l’Ebre amb el clar objectiu d’oferir una formació esportiva professionalitzada i d’alt nivell, apostant fermament pel futbol base i oferint una oportunitat de projecció de futur esportiu a jugadors de les Terres de l’Ebre.