EL CLUB

Com sorgeix Futbol Formatiu TTEE?

Aquest projecte neix d’una iniciativa de l’ex-jugador professional de futbol Edu Albacar i l’empresari J.J. Gilabert. Es va trobar la necessitat de que el futbol de les nostres terres donés un salt a nivell professional. També es va unir a aquest projecte Oriol Romeu, ja que ho va trobar molt interessant i necessari, en el qual intentaria aportar tota la seva experiència al club. Amb molt d’esforç i interès, el club de Futbol Formatiu es va fer realitat.

Què som?

Som una escola formativa de futbol a les Terres de l’Ebre, que té l’objectiu d’oferir una formació esportiva, professionalitzada i d’alt nivell, i aportar una oportunitat de projecció d’un futur esportiu als jugadors de les Terres de l’Ebre.

Logo Futbol Formatiu TTEE

Missió

La nostra missió és implantar un model formatiu professionalitzat de futbol base, a través dels nostres valors d’educació, respecte, disciplina i humilitat. Això és el que ens defineix, i pensem que ha de prevaldre per sobre de les qualitats tècniques o tàctiques dels jugadors.

Visió

Per aconseguir aquesta missió, des de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre s’implantarà un model de joc transversal a totes les categories, i facilitarà la transició dels jugadors en les seves etapes formatives. Així, aconseguirem que tots els equips adoptin un mateix sistema de joc, conceptes tàctics i filosofia.

Valors

El nostre objectiu prioritari és formar bones persones, gràcies a la creació i el manteniment d’hàbits i ambients saludables. Pensem que aquesta és l’equació per a formar bons jugadors amb professionalitat i disciplina, que puguin ser feliços i gaudir de cada moment fent el que més els agrada, l’esport.

Jugadors/es
+ 0
Partits
+ 0
Professionals
+ 0
Trofeus
+ 0
FFTTEE

Metodologia

Ho volem, ho fem!

La nostra prioritat com esmentada des de l’inici dels nostres objectius, és poder tenir una un club de formació on els xiquets/es tinguin una base sòlida de continguts tècnics, tàctics físics, psicològics i socials. 

Que la metodologia implantada dintre del nostre club sigui uniforme des de categories, benjamins fins a Juvenils. Els hàbits saludables amb l’ajuda del preparador físic i els nutricionistes siguin prioritaris dintre de les famílies dels jugadors i jugadores.

Objectiu a nivell humà: Introduir el respecte, als companys i adversaris, saber conviure amb els companys d’equip.

Objectiu a nivell tècnic/tàctic: Treballar la millora individual del jugador perquè són molt egocèntrics. Introducció al treball cooperatiu. Fomentar la creativitat del jugador. Desenvolupar la presa de decisions. Conèixer les regles del joc.

Objectius a nivell motriu: Millorar la coordinació.

Objectiu a nivell humà: Aumentar les responsabilitats entre ells dintre de l’equip Ser participets del bon funcionament del grup i el compromis amb l’equip.

Objectiu a nivell tècnic/tàctic: Mantenir la millora individual. Aumentar el treball cooperatiu i realizar tasques amb resolución de problemes. Aumentar la cognició. Formació especialitzada del jugador dintre del joc.

Objectius a nivell motriu: Mantenir la coordinació i millorar la resistència

Objectiu a nivell humà: Aportar devats i mantenir una bona cohesió de grup. Ser responsables i cuidadosos amb companys, adversaris, pares. Mantenir la confiança amb el grup.

Objectiu a nivell tècnic/tàctic: Aportar devats i mantenir una bona cohesió de grup. Ser responsables i cuidadosos amb companys, adversaris, pares. Mantenir la confiança amb el grup. Reforçar els coneixements tècnics/tàctics assolits amb les etapes anteriors. Formar el jugador en base al joc. Formació especialitzada del jugador en una o dues posicions.

Objectius a nivell motriu: Reforçar els treballs posturals (edats de creixement ràpid). Iniciació a treball de força i potència mantenir els treballs de resistència.

Beneficis de la nostra formació

A més de buscar una millora general en tots els nostres jugadors i jugadores, hem aconseguir diferents ascensos a categories superiors perquè tothom pugui viure l’experiència de jugar a una lliga de més nivell.

Però no només aportem aquest plus de competitivitat i millora, sinó que tenim contacte directe amb diferents ojeadors de tot el país, i gràcies a això, podem donar opcions de sortides als jugadors/es que apunten alt.

Transferències a Equips de Futbol d'Èlit

Molts son els nois i noies del FFTTEE que han estat cridats i/o que actualment jugen per diferents clubs de futbol d’èlit, com per exemple:

 – Joel Martín: Club Gimnàstic de Tarragona categoria infantil divisió d’honor.

– Alba: R.C.D Espanyol categoría infantil

– Adriana Casanova: R.C.D Espanyol categoría infantil

– Josep Gonzalvo: Levante Unión Deportiva categoría infantil divisió d’honor.

I esperem que molts/es més!

Instal·lacions

Us mostrem les nostres instal·lacions, situades a la població de Camarles (Tarragona)

Zona d'Activació

Us mostrem la nostra zona d’activació, un espai a l’aire lliure totalment adaptat per realitzar treballs de calentament, físics i/o de recuperació.

Aquesta zona compta amb un recinte de césped artificial d’alta qualitat i també té una zona especial d’arena, perfecte per a recuperacions i treball de força.

Gimnàs

La zona del gimnàs, una zona clau i molt exclusiva al nostre territori, ja que avui dia el FFTTEE és dels únics clubs de les Terres de l’Ebre que compta amb aquesta àrea per als seus jugadors i jugadores.

Un espai tancat on els nois i noies realitzen treballs específics en grup o de forma individual per millorar la seva condició física, recuperar-se d’alguna lesió i/o prevenir-se d’altres.

Sala Fisioterapeuta

Al Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, també comptem amb una sala de fisioteràpia, on els nostres jugadors/es podràn realitzar sessions amb un/a dels nostres professionals.

Un servei clau per al futbol, on hi ha una atenció primària per als nostres nois i noies.

Oficina/Sala de Reunions

En aquesta sala, a més a més de ser l’oficina del club, es realitzen diverses reunions entre l’staff tècnic, tant a nivell organitzatiu com a nivell de formació professional.

Cal remarcar que aquesta sala també s’utilitza per realitzar diferents treballs de vídeo, on els entrenadors/es dels nostres jugadors/es fan un repàs a fons de diferents accions dels partits del cap de setmana.

Equip Directiu

Us presentem els membres de l’equip directiu del Futbol Formatiu de les Terres de l’Ebre.

Edu Albacar

EDU ALBACAR GALLEGO

DIRECTOR ESPORTIU
Oriol Romeu

ORIOL ROMEU VIDAL

DIRECTOR TÈCNIC
J. Jose Gilabert

JUAN JOSÉ GILABERT FRANCH

PRESIDENT

Vols formar part del FFTTEE?

Si vols unir-te a les files d’uns dels clubs referents a les Terres de l’Ebre, fes clic al botó que et deixem a continuació