Oriol Romeu, nou jugador del Girona FC

benvingut oriol girona

Notícies Futbol Formatiu Terres de l’Ebre

 

benvingut oriol girona

 

ORIOL ROMEU, BENVINGUT A GIRONA

El Girona va fer oficial el dia 1 de setembre el fitxatge d’Oriol Romeu. “Era una opció que sabíem que era molt complicada i al final ha passat. Si ha passat és gràcies a l’Oriol Romeu per l’esforç que ha fet. També vull agrair a l’agent i al Southampton, que ha posat les coses bastant fàcils. És un jugador que ens donarà moltes coses a nivell de futbol i pel coneixement que té de jugar al màxim nivell. Era un jugador molt important per aquest projecte”, ha comentat Quique Cárcel, que ha reconegut que el traspàs que pagarà el Girona és mínim perquè el City ha ajudat amb les arribades de Larios i Edosie al Southampton.

Les declaracions d’Oriol Romeu en la seva presentació:

Motivació

”N’hi ha vàries però la principal és afrontar un nou repte, amb un projecte per consolidar-se a primera divisió. Tenia ganes d’arrencar una nova aventura a un club com el Girona, que compleix molts dels requisits que estava buscant ara mateix. Tant de bo sigui una aventura per molt temps i ens doni alegries.”

El seu rol

“Després d’anys competint al màxim nivell saps afrontar més les situacions, sigui d’èxit o patiment. Tens el bagatge per gestionar aquestes situacions. Sóc un jugador que pot aportar amb pilota i sense, i espero poder mostrar la meva millor versió des del primer dia. Crec que hi ha un bon equilibri entre jugadors joves i jugadors amb experiència per poder fer una bona temporada.”

La sortida del Southampton

“Fins ahir a la nit hi va haver moments de tot. No ha estat un procés fàcil però s’ha pogut arribar a un acord. La lesió de Romeo Lavia va generar dubtes però en aquest sentit el club ha estat flexible i ha prioritzat el meu desig, cosa que els hi agraeixo molt. Marxo d’allà amb una experiència inigualable i sempre en guardaré un bon record.”

El futbol de Míchel

“M’agrada ser protagonista i tenir la pilota, però puc aportar el físic extra al centre del camp que és necessari en aquest nivell. Em veig preparat per aportar el que necessiti l’equip i aquest punt d’experiència que pot ajudar.”

L’estat físic

“Estic preparat i disponible per jugar, però no sé si jugaré dissabte o no. He entrenat amb normalitat fins avui. Fa anys que em cuido moltíssim i no tinc problemes, així que he de seguir en la mateixa línia. Començo a conèixer molt el meu cos i sé fins on el puc exigir. Tinc ganes de sumar des del primer moment.”

El Girona

“Que estigui l’Aleix Garcia aquí sempre m’ha fet seguir l’equip més del compte i he seguit l’actualitat el màxim que he pogut. La temporada passada van tenir un inici complicat però van acabar molt bé i van fer un play-off increïble. Es va assolir un ascens molt merescut. Aquest any l’equip ha patit canvis però està preparat per afrontar els nous canvis. El futbol que he anat veient em sembla un futbol atractiu i sempre intentant proposar i competir de la millor manera possible. Amb Míchel fins i tot podré millorar en coses que em poden ajudar a oferir una millor versió.”

La responsabilitat

“La pressió sempre ens la posem nosaltres mateixos i volem fer-ho el millor possible. Sé que la proposta del club és que aporti experiència dins i fora el camp. És una pressió maca i que no genera cap por. Quan acceptes aquest repte saps que vens a aportar coses noves a l’equip i això m’il·lusiona.”

Últimes Notícies