Nota de premsa diari Més Ebre

NOTA PREMSA FFTTEE

Notícies Futbol Formatiu Terres de l’Ebre

NOTA PREMSA FFTTEE

HO VOLEU, HO FEM!

Estimats pares i mares,

M’agradaria iniciar aquesta carta donant-vos les gràcies per l’esforç que feu diàriament per a que els vostres fills i filles puguin practicar el futbol.
Abans que res em presento. Sóc Juan José Gilabert, president del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre. Voldria dirigir-me a vostès per explicar el perquè vam formar aquest club juntament amb l’Edu Albacar, en un primer moment, i l’Oriol Romeu posteriorment.
Ja fa anys que la majoria de pares i mares sento que dieu i reclameu la llàstima per no poder posar-se d’acord per fer un futbol base potent entre tots i poder competir a la mateixa alçada que els clubs de l’entorn de Tarragona i Barcelona. Es per això que tan bon punt vam tenir la possibilitat de crear-lo no ho vam dubtar.
Quan vam formar el club va suposar un enrenou entre tots els clubs de les Terres de l’Ebre. Al veure la serietat del nou projecte, la resposta per part dels clubs no va ser la unió dels esforços sinó que tot el contrari. Aquest fet ha comportat que els equips siguin cada cop menys competitius ja que els jugadors de major nivell estan repartits entre pocs clubs.
En el nostre cas, estem intentant incorporar als millors jugadors. Això no sempre és possible ja que hi ha pares i mares que senten molt els colors i l’escut del seu club de tota la vida. Alguns fins i tot, han sigut capaços de crear vincles d’amistat que sap molt greu que es desfacin. Per això entenc perfectament que apareguin dubtes en el moment de fer el canvi. Però no hi ha altra solució que tindre el jugadors/es al Futbol Formatiu per fer este club potent que esteu demanant a les Terres de l’Ebre.
Estem fent tot el possible per a que els jugadors/es puguin traure de dintre tot el seu potencial futbolístic. Estem fent coses, però es que en seguirem fent i no pararem de millorar cada dia. Ho podem fer i ho farem.
Aquesta passada temporada hem tingut un infantil de primer any que ha disputat la Segona Divisió, va anar a competir a un torneig a Lliçà fent un molt bon paper contra clubs de la elit com el Barça. Hi havia captadors de tots els clubs importants. A conseqüència d’això, hem acabat amb un porter firmant un contracte per a les dues temporades vinents amb el Llevant; dues jugadores que s’incorporen a l’infantil del RCD Espanyol i dos jugadors més que van estar entrenant amb el Nàstic de Tarragona i un dels quals ja ha arribat a un acord per a sumar-se a la seva disciplina la temporada que ve. Això ens demostra que és des de benjamins fins a infantils és on hem d’acumular els grans esforços per incorporar als millors i poder optimitzar el seu rendiment esportiu i personal. A banda, també ens demostra que no és necessari estar a la Categoria Preferent, o més amunt, per a que es fixin amb els bons jugadors/es.

 

La marxa d’Edu al cos tècnic del Valencia C.F. amb José Bordalàs ens va donar una empenta per a millorar certes coses per a les següents temporades. L’experiència que ha pogut agafar Edu a un club professional no la podem deixar escapar. Amb això, hem decidit formar l’Àrea de Metodologia, la qual estarà dirigida pel mateix Edu i l’Oriol i comptarà amb la col·laboració d’Albert Arnau, Nando Crespo i Fernando Garcia. Volem que tot el que puguin arribar a saber els nostres professionals pugui ser transmès als jugadors/es: hàbits d’entrenament, enteniment del joc, estratègies operatives, i sobretot, valors. De la coordinació i captació es cuidarà Yago Aguilar. És una persona amb molta experiència al futbol base. Ha estat vuit anys al Nàstic de Tarragona, tres al Vilafranca i diverses temporades a clubs professionals de Georgia, Hong Kong i els Emirats Àrabs Units.
Per tant, de vostès depèn que allò que esteu reclamant la majoria es faci realitat. Si vosaltres voleu, el Futbol Formatiu ho aconseguirà.
Salutacions cordials,

J J Gilabert
President del Futbol Formatiu Terres de l’Ebre.

 

Podeu veure l’article a la pàgina 18 a l’edició digital en PDF del diari al següent enllaç:
Comunicat de Futbol Formatiu TTEE: Ho voleu, ho fem!

Últimes Notícies