SERVEIS

Assessorament nutricional

Assessorament
nutricional

Oferim un servei de nutrició gràcies a l’assessorament de l’empresa “Nutrició Selecta” d’Elx, que s’encarrega de realitzar assessorament al nens i nenes de 5 a 18 anys, a més de la implantació de xerrades orientatives per als pares.

Psicologa Infantil

Psicòloga
infantil

Des de Futbol Formatiu Terres de l’Ebre creiem que el suport a nivell psicològic en l’àmbit esportiu és essencial per a la progressió esportiva dels jugadors. Oferim aquest servei amb col·laboració del servei de psicologia d’Andrea Muria.

Representacio agents FIFA

Representació Agents
FIFA

Des de Futbol Formatiu, disposem d’un acord amb Joseba Díaz i José Manuel Gregorio, representants FIFA titulats i encarregats de gestionar l’operació de traspàs de Cesc Fàbregas del Barça a l’Arsenal. En aquest moment, representen diversos jugadors de primera i segona divisió.

Conveni de col·laboració EUSES T.E.

Conveni de col·laboració
EUSES T.E.

Comptem amb un acord de col·laboració amb l’Escola Universitària EUSES de les Terres de l’Ebre per a poder tenir alumnes en període formatiu i que puguin completar els estudis junt amb els nostres professionals, amb l’opció de formar part del projecte en un futur.

fisioterapia futbol formatiu TTEE

Servei de fisioteràpia

Tres tardes a la setmana els jugadors i jugadores del club disposen del servei d’un fisioterapeuta per a tractar qualsevol tipus de lesió, poder tenir un acompanyament acurat durant el seu procés de recuperació, i si s’escau, de poder preparar un treball individualitzat i específic de prevenció de lesions recurrent.

Captura de pantalla 2021-01-11 a las 14.45.43

Servei Escolar amb
Professorat Qualificat

Sabem el difícil que resulta per als pares i mares compaginar horaris d’entrenaments dels seus fills, per això, aportem una sala equipada amb un professor qualificat per a ajudar-los en tasques escolars mentre esperen l’hora d’entrenament, ja que creiem que la pràctica del futbol no ha de ser impediment per a la seva evolució acadèmica, i de la mateixa forma, en el procés de formació esportiva es tindran en compte els resultats acadèmics.

Contracte Vinculacio amb RCDE

Contracte de vinculació Espanyol
amb R.C.D

Disposem d’un contracte de vinculació amb el R.C.D. Español tenint la prioritat d’anar a provar els nostres jugadors directament la ciutat esportiva Daniel Jarque.

Escola RCD ESPANYOL

Escola de Tecnificació RCD Espanyol

Ens permetrà obrir la seu de la RCDEscola a Camarles amb la metodologia d’un club professional i entrenadors vinguts directament des de Barcelona. La metodologia que es segueix és la mateixa que a l’exitosa pedrera del RCD Espanyol amb tasques en grups reduïts per a treballar conceptes micro com la rematada, el regat, el control o les passades. Aquests treballs individualitzats permeten millorar el rendiment individual a través de la cura dels petits detalls i la especificitat de les tasques. I d’altra banda, el RCD Espanyol forma els nostres entrenadors a través de xerrades i cursos de formació per incrementar el nivell dels entrenaments.