Es va formar com a jugador a la pedrera de el club de la seva localitat natal, la Unió Esportiva Sant Jaume d’Enveija.1 Va començar en la temporada 1987/88 en categoria benjamí fins al seu primer any com a juvenil a la 1995/96. Posteriorment en la 1996/97 va passar a l’Escola de Futbol Dertusa2 de la ciutat de Tortosa i finalment en la 1997/98, l’històric club de Tarragona, el Nàstic, el va fitxar en el seu últim any de juvenil.

Després d’una trajectòria pel RCD Espanyol, Novelda CF, Alicante CF, Hércules CF, Deportivo Alavés i Rayo Vallecano…

En la temporada 2012/2013 va aconseguir el desitjat ascens amb l’Elx CF, aquesta temporada va ser fins ara la millor de la seva carrera; a l’aconseguir ser el 2n màxim assistent (9 assistències) i el 2n màxim golejador de l’equip (8 gols). Seu va ser l’últim gol abans d’aconseguir l’ascens en el partit Elx – Barcelona B, que va permetre que l’Elx fora equip de 1a divisió una setmana després sense jugar, passant a la història amb l’Elx dels rècords.

El seu debut amb l’Elx C.F. es produeix en la segona jornada de la lliga, el 24 d’agost de 2014 davant la Reial Societat (1: 1). Sis dies després va anotar el seu primer gol en un empat a 2 davant la U. Almeria. Al seu torn aquesta temporada tan sols va poder jugar 18 partits a causa d’una lesió en els quals va anotar 3 gols. A més l’Elx va aconseguir salvar-se sense moltes dificultats.

L’11 d’agost de 2016 torna a la pràctica de el futbol en l’Elx CF després d’un any retirat com a secretari tècnic.

A mitjan temporada va patir una greu lesió en els lligaments del genoll, i va prendre la decisió de retirar-se en plena temporada.