NOTÍCIES

Futbol Formatiu Terres de l'Ebre
Oriol Romeu Futbol Formatiu Terres de l'Ebre

Oriol Romeu s’uneix al Futbol Formatiu de les Terres de l’Ebre

Oriol Romeu s’uneix al Futbol Formatiu de les Terres de l’Ebre

El nou projecte creat per Edu Albacar suma a un futbolista de referència

 

Oriol Romeu Futbol Formatiu Terres de l'Ebre

 

Oriol Romeu ha confirmat que formarà part del projecte de la nova entitat creada per Edu Albacar denominada Futbol Formatiu dels Terres de l’Ebre. El ulldeconense, des de 2015 en les files del Southampton FC de la Premier League, reconeix que des del primer moment li va entusiasmar la possibilitat: «fa un parell de setmanes em va cridar Edu Albacar i em va explicar la idea que tenia. La veritat és que des del primer moment em va semblar un plantejament interessant, i vaig tenir claríssim que es tractava d’un projecte necessari i del qual volia formar part».

Romeu explica com serà la seva aportació: «intentaré aportar la meva experiència, tot el que he pogut viure en la meva trajectòria tant en l’etapa de formació com en el futbol professional. Al costat de Edu esperem poder donar més oportunitats als xavals de la zona perquè puguin aprendre al màxim i gaudeixin jugant a futbol, intentant que l’experiència que tinguin amb nosaltres sigui el més enriquidora possible». A més, el del Montsià té molta confiança en el projecte: «esperem rebre un vot de confiança i que la proposta tingui un bon acolliment, estic convençut que no defraudarem».

Per part seva, Edu Albacar, considera que l’aportació de Romeu pot ser molt important per al nou projecte: «està molt il·lusionat i vol implicar-se al màxim. Encara que estigui a Anglaterra, estarem en contacte setmanalment per a prendre les decisions necessàries, i durant l’estiu, en la seva època vacacional, participarà en els campus que es puguin organitzar i ajudarà dins de la seva disponibilitat». Durant aquestes últimes setmanes, ha realitzat bastants contactes, després de no fructificar l’opció de l’acord amb el Jesús i Maria, i les gestions actualment sembla que estan molt avançades: «he mantingut contactes amb bastants clubs de les Terres de l’Ebre i possiblement dins d’una setmana, coincidint amb la presència de Romeu, estarem en condicions de confirmar un acord per a donar a conèixer també les instal·lacions on s’efectuaran els entrenaments i sessions d’aprenentatge». Sobre l’inici de l’activitat, Albacar indica que «la pròxima temporada ja tindrem equips competint».

 

Nou projecte

El Futbol Formatiu dels Terres de l’Ebre és un nou projecte impulsat per l’exjugador professional Edu Albacar, els primers contactes del qual es van efectuar amb l’actual president del Jesús i María, Juan José Gilabert, encara que finalment no va arribar a produir-se l’acord definitiu amb el club del Baix Ebre.

El Futbol Formatiu dels Terres de l’Ebre neix com una entitat amb gestió pròpia tant esportiva com econòmica, amb la idea de convertir-se en un club referent del territori per a poder ajudar els joves jugadors a créixer cap al futbol d’elit. El projecte comptarà amb equips des de la categoria de ‘patufets’ fins a la juvenil, i inscriurà a tres conjunts en les categories de futbol 7 i dos en les categories de futbol 11, amb la intenció a més de ser el més selectiu possible, per a no perjudicar altres equips del territori fent-se amb un gruix de jugadors elevat. Comptarà també amb contactes amb clubs importants, on puguin recalar en el futur els joves jugadors que tinguin major projecció.

Font: Diari de Tarragona